ανταρσία στην Κοκκινιά της προσφυγιάς και της αντίστασης

ανταρσία στην Κοκκινιά της προσφυγιάς και της αντίστασης

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

«Όλα τα μέλη της Πακιστανικής Κοινότητας στη Νίκαια, θα δώσουμε μαζί με την Κατερίνα και όλους τους άλλους συντρόφους της ΚΕΕΡΦΑ και της αντικαπιταλιστικής αριστεράς τη μάχη των εκλογών».Ανακοίνωση Πακιστανικής Κοινότητας Νίκαιας:
«Όλα τα μέλη της Πακιστανικής Κοινότητας στη Νίκαια, θα δώσουμε μαζί με την Κατερίνα και όλους τους άλλους συντρόφους της ΚΕΕΡΦΑ και της αντικαπιταλιστικής αριστεράς τη μάχη των εκλογών».

«Μπορεί η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου να αποφάσισε να στερήσει σε μας τους μετανάστες το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι στις τοπικές εκλογές, αλλά κάθε άλλο απαλλάχτηκε από εμάς σε αυτή τη μάχη. Θα της δείξουμε ότι και σε αυτό το μέτωπο οι μετανάστες είμαστε εδώ, δίπλα σε όσους μας στήριξαν για να μην περάσει η προπαγάνδα ότι εμείς φταίμε για την κρίση, για να μην περάσει ο ρατσισμός και ο φασισμός, για να κερδίσουμε τα δικαιώματά μας.


 
Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε στη Νίκαια είναι στηρίζοντας την “Ανταρσία στην Κοκκινιά της προσφυγιάς και της αντίστασης” με υποψήφια την Κατερίνα Θωίδου που πρωτοστάτησε μαζί με όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσες της ΚΕΕΡΦΑ σε αυτές τις μάχες.

Μαζί παλέψαμε τις επιθέσεις της κυβέρνησης, τις ρατσιστικές πολιτικές και τα αστυνομικά πογκρόμ. Μαζί παλέψαμε όλες τις φασιστικές και ρατσιστικές επιθέσεις των νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Από τις απειλές τους στους Πακιστανούς μετανάστες να κλείσουν τα μαγαζιά τους και τα ρατσιστικά τους συσσίτια μόνο για Έλληνες σε κεντρικές πλατείες μέχρι την προσπάθειά τους να μετατρέψουν την πόλη της Νίκαιας, με κέντρο τα γραφεία τους, σε πεδίο δράσης των ταγμάτων εφόδου.  Με συλλαλητήρια, εξορμήσεις, πικετοφορίες στη Λαϊκή, καταγγελίες, δεν αφήσαμε τίποτα που να μην το απαντήσουμε. Και με τις πρωτοβουλίες μας καταφέραμε να κινητοποιήσουμε όλους τους φορείς της γειτονιάς, τα συνδικάτα, την αριστερά, τους αντιφασίστες και τους αντιρατσιστές.
Όλη αυτή η προσπάθεια έπαιξε ρόλο για να ξεσπάσει το τεράστιο αντιφασιστικό κίνημα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στην περιοχή και να φτάσουμε σήμερα τα γραφεία των νεοναζί να είναι κλειστά και απ’εξω να είναι κολλημένες οι αφίσες του αντιφασιστικού-αντιρατσιστικού κινήματος. Όπως δηλώσαμε και στην ιδρυτική συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης, όλα τα μέλη της Πακιστανικής Κοινότητας στη Νίκαια, θα δώσουμε μαζί με την Κατερίνα και όλους τους άλλους συντρόφους της ΚΕΕΡΦΑ και της αντικαπιταλιστικής αριστεράς τη μάχη των εκλογών και θα συνεχίσουμε μέχρι να τσακίσουμε το ρατσισμό και τους νεοναζί, μέχρι να κερδίσουμε όλα τα δικαιώματά μας».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου